Marketing

Next level...

Wens je jouw product of dienst goed in de markt te plaatsen? KV-Designs helpt je op weg met verschillende marketing strategieën en samen kunnen we een persoonlijk marketingplan opmaken om jouw product of dienst naar het volgende niveau te brengen.

Website Statistieken

Via onze geïntegreerd website monitoring systeem kan je de betrokkenheid op uw website eenvoudig meten en begrijpen. Hiermee kan je tot realtime dieper in gaan op uw website bezoekersgegevens en krijg je een duidelijk inzicht hoe u bezoekers uw website gebruiken, hoe ze op uw website terechtkomen en nog belangrijker: hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze terugkomen.

Professioneel website monitoring is gratis in begrepen in elk webdesign pakket.

KV-Designs - analytics dashboard

Ook voor SEO of zoekmachine optimalisatie wordt de nodige aandacht besteedt, zodat uw product of bedrijf sneller terug gevonden wordt op google of andere zoekmachines.

Als u weet dat bij de meeste websites minstens de helft van de bezoekers via een zoekmachine binnenkomt en dat deze vervolgens bij de zoekresultaten vooral naar de eerste pagina kijken is dit geen onbelangrijk aspect voor het wereldwijde web.

Logo ontwerp

Succes start met een sterk imago. We creëren jouw visuele identiteit die uw bedrijf keer op keer in de kijker plaatst.

Briefpapier en enveloppen

Een musthave voor elke professionele onderneming. Laat uw huisstijl en logo ook via de postbode tot zijn recht komen.

Professioneel drukwerk

Ook voor de betere drukwerken van de hoogste kwaliteit kan je bij KV-Designs terecht: flyers – folders – reclame borden – spandoeken – visitekaartjes en vlaggen.

KV-Designs - project - BEN-projects - webdesign

Animatie video

Online animatie video’s zijn de toekomst van het internet. Breng jouw verhaal tot leven en verhoog de betrokkenheid van je website bezoekers door een leuke animatie video over jouw zaak en of product.

Waarom een animatie video?
Via animatie video’s kan je uw verhaal luid op vertellen, de boodschap komt duidelijker over en blijft ook langer hangen.

Volg de laatste nieuwe online trend vandaag nog:

Sociale media

U heeft ongetwijfeld al gehoord van Facebook / Instagram / Youtube en tal van andere sociale media toepassingen. Maar wat betekenen ze voor uw product of bedrijf?

Door een sterke basis en sociale media campagne kunnen we je:

 • Naambekendheid verhogen
 • Je zoekresultaten of ranking op google verbeteren
 • Ontwikkel je een eenvoudige interactie en communicatie met je klanten
 • En via locatie voorzieningen zorgt KV-Designs ervoor dat uw bedrijf eenvoudig terug gevonden wordt in de populairste geografische toepassingen.

KV-Designs zorgt er ook voor dat al deze toepassingen feilloos geïntegreerd worden in uw website zodat u meer bezoekers en potentiële klanten bereikt.
Naast sociale media bieden wij ook ondersteuning voor het opstellen van een nieuwsbrief systeem en dit in uw vertrouwelijke huisstijl en kleuren.

Geraak je er niet zo goed aan uit of wens je het promoten van jouw product of bedrijf liever uit te besteden door professionals zoals ons? Dankzij onze social media pakketten helpen wij jouw graag op weg.

Via onze verschillende pakketten kan u bepalen op hoeveel social media u aanwezig wenst te zijn, de voornaamste kanalen zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Uiteraard bieden wij u ondersteuning bij het bepalen van welke kanalen er het beste bij uw bedrijf passen en welke doelgroep u wenst te bereiken.

Online advertenties - SEA

Search Engine Advertising: adverteren in de online zoekmachine van Google

 • Je bent zichtbaar op de meest gebruikte zoekmachine ter wereld
 • Je komt in contact met nieuwe potentiële klanten
 • Je verhoogt het aantal bezoekers van je website
 • Je maakt je dienst en merknaam bekend bij het grote publiek
 • Je genereert extra verkopen en genereerd een hogere omzet
 • Online adverteren = onmiddellijk resultaat

Professioneel of zakelijk emailadres

Mogelijks heeft u reeds een gratis e-mailadres (hotmail, outlook, gmail, etc.) voor persoonlijk gebruik, echter zijn deze niet aangeraden om uw product of bedrijf mee te vertegenwoordigen aangezien deze vaak onprofessioneel kunnen overkomen.

Vaak wordt ook nog steeds een persoonlijk mailadres van de internet provider gebruikt (Skynet / Telenet / Proximus / Scarlet) of een gratis oplossing zoals die van hotmail of gmail… maar heeft u al eens nagedacht wat u gaat doen wanneer u gaat verhuizen of van internet provider (moet) veranderen? Verlies dus niet langer klanten en bestel vandaag nog je professioneel of zakelijk e-mailadres.

Een professioneel of zakelijk e-mailadres is inbegrepen bij elk webdesign pakket via KV-Designs.
Maar mogelijks heeft u momenteel nog geen nood of budget voor een eigen website en wenst u toch reeds digitaal professioneel over te komen bij u (potentiële) klanten? Dan is een professioneel of zakelijk e-mailadres op naam van uw product of bedrijf de oplossing voor u!

Naast de registratie en configuratie zorgen wij er ook voor dat uw e-mailaccount feilloos ingesteld wordt op al je apparaten, inclusief een wegwijs in het email gebeuren mocht je hiermee nog niet volledig vertrouwd met zijn.

KV-Designs - analytics dashboard

E-mail Nieuwsbrieven / Marketing

Emails of digitale nieuwsbrieven zijn op vandaag nog steeds een veel gebruikte en rendabele manier om contact te houden met je klanten. Wij kunnen ondersteuning bieden bij het opmaken van een layout in jouw gekende huisstijl en zorgen er volgens voor dat je bericht op zowel de grote schermen als op de kleinere smartphones perfect wordt weergegeven.

Als u niet te veel tijd wens te spenderen in het opstellen en onderhouden van je nieuwsbrieven en contactenlijst, raden we het gebruik van Mailz aan. Dankzij de geïntegreerde analyse tools kan je vervolgens ook je mail-statistieken op elk moment raadplegen. En dankzij de ingebouwde automatisatie tools wordt je een echte professional.

Blijf je liever trouw aan je gekende computer programma zoals Microsoft Outlook of Apple mail?
Geen probleem: ook hier geven wij de nodige ondersteuning, tips & tricks.

KV-Designs - analytics dashboard

Facturatie beheer

Maak je nog steeds facturen via een ouderwets notitieblok?
Of spendeer je steeds opnieuw verschillende uren bij het opmaken van die ene offerte of factuur?

KV-Designs biedt verschillende services aan om uw bedrijfsprocessen te standaardiseren en te vereenvoudigen:

 • Persoonlijke voorgedrukte doorschrijf facturatie documenten met uw logo en huisstijl
  (afzonderlijke sets of via blokverlijming van A6 tot A3 formaat).
 • Of werk je liever digitaal? Wij bieden ondersteuning voor de opmaak van uw offertes en facturen met of zonder klantenbestand. En dit met uw eigen vertrouwd computer programma (word / excel / pages / numbers).
 • NIEUW! Digitaal management en facturatie beheer.
  » Beheer eenvoudig een online klantenbestand, maakt vervolgens offertes op en transformeer deze automatisch om tot professionele facturen.
KV-Designs - analytics dashboard

Marketing Tips

Wenst u meer bezoekers?

Wens je meer bezoekers naar jouw website of webshop? Wij bieden persoonlijk advies op maat van uw bedrijf: het is belangrijk om altijd eerst een prognose en minstens één doelstelling op te maken alvorens je aan de slag gaat om meer bezoekers binnen te halen.

Dankzij ons website monitoring systeem en verschillende dashboarden krijgen we in één oogopslag een duidelijk overzicht van de huidige prestaties en kunnen er eenvoudig nieuwe doelstellingen opgemaakt en vervolgens ook opgevolgd worden.

Waar kunnen wij u bij helpen?

 • Ken uw klanten en zorg voor een actueel klantenbestand
 • Werk aan je naamsbekendheid
 • Wees goed zichtbaar op het wereldwijde internet: SEO (Search Engine Optimization)
 • Wees actief op sociale media en zorg voor interactie
 • Zorg ervoor dat je beschikt over gedetailleerde data van uw bedrijfsprestaties
 • Marketing: adverteer op de juiste kanalen en breng op een snelle en efficiënte manier meer bezoekers (en omzet) naar uw website.
 • Re-marketing: zorg ervoor dat je bestaande klanten blijven terug komen
 • E-mail campagnes: hou je klanten op een professionele en mobiel vriendelijke manier op de hoogte door gebruik te maken van professionele email campagnes. Ook automatisatie en herhalende opdrachten zijn perfect mogelijk en bieden je meer vrijheid.
 • Vraag feedback aan je bestaande klanten
 • Tot slot: het internet is echt niet alles: zoek frequent ook offline steeds naar nieuwe klanten.