Grafische ontwerpen

Ook voor het realiseren van grafische ontwerpen kan u bij KV-Designs terecht.
Ben je opzoek naar visitekaartjes die een professionele indruk nalaten op uw klanten? Of wenst u flyers voor uw opendeurdag, speciale gelegenheid of gewoon als extra publiciteit?

Visitekaartjes Wilan-heren

 

KV-Designs staat in voor het ontwerpen van allerhande grafische ontwerpen en zorgt ervoor dat deze met de hoogste kwaliteit gerealiseerd worden en dit voor een top prijs!

Wanneer u de grafische ontwerpen laat drukken in dezelfde uitstraling als uw website geeft dit een vertrouwt en professioneel gevoel bij u klanten. Ga voor kwaliteit en professionaliteit met KV-Designs.

 

Bekijk onze realisaties

 

 


 Wat kan KV-Designs voor u doen?


VISITEKAARTJES
» “Heeft u een kaartje?” KV-Designs zorgt ervoor dat u uw contactgegevens met stijl kan uitwisselen zowel zakelijk als privé.

 

 


FLYERS / BROCHURES
» Via flyers kan je uw boodschap voordelig en zeer effectief overbrengen. Door de verschillende groottes is alles mogelijk om uw boodschap prachtig over te brengen. Ook zeer toepasselijk als professionele uitnodigingen voor uw evenement.

 

 


POSTERS

» Organiseert u een evenement? Of wenst u extra publiciteit te maken tijdens een evenement? Door middel van een poster (affice) zorgt u ervoor dat uw boodschap of bedrijf in de kijker komt te staan.

 

 

 


RECLAME BORDEN

» Zowel voor binnen als voor buiten zorgen reclame borden voor de nodige publiciteit.
Beschikbaar in verschillende groottes.

 

 

 


SPANDOEKEN / BANNERS / VLAGGEN

» Opzoek naar iets groters? Wordt een echte eye catcher door het gebruik van professionele spandoeken of vlaggen met uw boodschap.

 

 

 

En veel meer…
Offerte aanvraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.