Een helpende hand van KV-Designs

Eind vorig jaar brak in China het coronavirus [COVID-19] uit. Intussen bereikte het virus ook ons land en doen de Belgische gezondheidsautoriteiten er alles aan om ieders gezondheid te beschermen…

De Nationale Veiligheidsraad heeft voorts beslist dat alle winkels, op voedingswinkels en apothekers na, in het weekend dicht moeten. Cafés en restaurants moeten zelfs helemaal de deuren sluiten om de verspreiding van het virus te vertragen en anderzijds om de kwetsbare personen in ons land te beschermen.

Hoogstwaarschijnlijk hebben bovenstaande maatregelingen een grote impact op jouw onderneming, wij van KV-Designs bieden je graag onze professionele ondersteuning aan om gratis  kleine aanpassingen aan jouw website uit te voeren door het COVID-19 corona virus.

Daarnaast kunnen wij ook bijkomende banners of pop-ups voorzien om een duidelijke boodschap of zelfs de volledige sluiting van jouw zaak over te brengen aan je klanten en website bezoekers, contacteer ons vrijblijvend voor persoonlijk advies.

Tot slot geven wij een unieke korting tot -25% op bijkomende aanpassingen gerelateerd met het COVID-19 virus voor bestaande klanten!

Gebruik code: COVID-19

 

COVID-19

Actievoorwaarden:
Actie geldig van 12 maart 2020 tem 1 augustus 2020.
» Alleen van toepassingen voor inhoudelijke aanpassingen bij reeds bestaande klanten.
» Alleen van toepassing indien een rechtstreekse link met het COVID-19 virus.

Verschillende combinaties zijn niet mogelijk.
Deze actie is niet met terugwerkende kracht geldig.
Deze actie is alleen van toepassing op bovenvermelde actievoorwaarden.

Niet cumuleerbaar met andere acties, vouchers en/of eerdere aankopen.
Deze actie kan slecht 1x gebruikt worden per klant / bedrijf / onderneming.
KV-Designs behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. 

 


 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief: